Condicions de compra i de contractació

Les monges del Monestir de Sant Benet de Montserrat posem a la vostra disposició la botiga on line amb productes exclusius dissenyats i elaborats en el nostre monestir, sota el domini: www.monestirsantbenetmontserrat.com 
1.Normes generals:
1.1.Per a l’adquisició dels nostres productes cal complimentar les dades sol•licitades i acceptar les condicions generals esmentades a continuació.
1.2.Per poder fer una comanda cal tenir 18 anys i ser localitzable mitjançant un telèfon.
1.3.Les compres podem formalitzar-se tant en català com en castellà.
1.4.Un cop formalitzada la comanda, el comprador rebrà un correu electrònic amb un número de codi que li permetrà verificar el contingut de la mateixa, el cost total i el termini d’entrega.
1.5.Les peces encomanades les podreu rebre per missatgeria, correu o bé les passar-les a recollir per la botiga del propi monestir.
1.6.També podeu contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon: 93 835 00 78 extensió 2, de 2/4 de 10 a 3/4 d’1 i de 2/4 de 4 a 2/4 de 6. 
1.7.Si s’ha donat per confirmada una comanda amb un preu erroni, per estar mal etiquetat a la pàgina web, cosa que ocasionalment pot passar, el comprador podrà anul•lar la comanda i el monestir retornarà els diners que l’usuari hagi pagat.
1.8.Les dades fiscals i d’identificació del nostre monestir són:
BENEDICTINES MONESTIR DE SANT BENET
NIF: R-0800147-A
Adreça: Monestir de Sant Benet de Montserrat
08199 MONTSERRAT
Telèfon: 93 835 00 78
C/e: ceramica@monestirsantbenetmontserrat.com
 
2.Forma de pagament:
2.1.Les compres dels productes que s’han d’enviar es poden pagar mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària. 
Si els passeu a recollir per la nostra botiga els podeu pagar en efectiu o amb targeta de crèdit.
2.2.En cas de fer el pagament per transferència bancària, el comprador rebrà les dades del compte bancari per correu electrònic. L’enviament es tramitarà quan hagi arribat al Monestir l’avís de cobrament.
2.3.El comprador haurà de pagar l’import total de la compra més les despeses d’enviament, que seran calculades segons el pes i el lloc d’entrega de la comanda.
 
3.Entrega dels productes:
3.1.Les productes disponibles i en estoc, seran enviats després de rebre el pagament de la comanda, en un termini de fins a 10 dies dins el territori peninsular; fins a 15 dies a les illes i fins a 18 dies a Europa.
3.2.La comanda s’enviarà a l’adreça que haureu fet constar al Formulari de la comanda.


Avís legal

La pàgina web http://monestirsantbenetmontserrat.com/botigaonline/ té per objecte la venda de productes, records i serveis del Monestir de Sant Benet de Montserrat.
En compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que el web http://monestirsantbenetmontserrat.com/botigaonline/ és un domini de l’empresa BENEDICTINES MONESTIR DE SANT BENET, empresa que gestiona els serveis del recinte del Monestir de Sant Benet.
Les dades fiscals i d’identificació de l’empresa són les següents:
BENEDICTINES MONESTIR DE SANT BENET
NIF: R0800147A
Adreça: Monestir de Sant Benet
08199 MONTSERRAT
Tel. 93 835 00 78
Fax: 93 828 42 29
Email: ceramica@monestirsantbenetmontserrat.com